30% OFF! Special Offer -

Jam
Minit
Saat

Dapatkan T-shirt 'SEMBOYAN JIHAD' milik anda hari ini!

Semboyan Jihad T-Shirt

Dapatkan ‘t-shirt Semboyan Jihad’ dengan harga RM70 RM49 – Stok terhad.

back-semboyan-white-large

Akhirnya yang dinantikan selama ini

Keluaran t-shirt yang membawa 1001 maksud erti perjuangan iaitu Semboyan Jihad.

Jam
Minit
Saat
Semboyan-Fisabilillah-Black

Baju sangat selesa! Baju Dri-Fit Semboyan Jihad!

Baju Dri-Fit ini ialah polyester fabrik. Baju ini sangat ringan dan direka khas untuk menyerap peluh dan badan anda sentiasa kering. Sangat-sangat kualiti. Memang dibuat khas untuk orang yang aktif!!! kalau nak pakai baju ini untuk casual pun boleh!

WhatsApp Image 2021-03-06 at 6.52.29 PM (2)

Design baju memang sangat rare.

Design baju ini membawa 1001 maksud erti perjuangan. Design bukan sahaja ada didepan baju malah di belakang baju, di lengan kanan dan juga lengan kiri.

Semboyan Jihad - 5 Variasi Warna

Baju Semboyan Jihad ini didatangi dengan 5 warna.

Green, White, Maroon, Red and Black.

green
white
maroon
Red
black

Setiap warna mempunyai sifat dan identiti tersendiri. Pilih warna kegemaran anda atau mengikut personaliti masing-masing.

Boleh buat Pakaian harian casual dan juga pakaian beriadah atau bersukan...

Semboyan Jihad - Ukuran Size Baju

size-t-shirt
back-size-green

Ukuran Size Baju 'SEMBOYAN JIHAD'

Baju dah lah berkualiti! DRI-FIT! Sangat Selesa! DESIGN RARE Pulak Tu! 'SEMBOYAN JIHAD' - Order Sekarang sebelum promosi tamat!

YA-Caprice2
Caprice
YA-Caprice
YA-Achey
YA-Achey2
Achey

Anda Jimat RM21!
Dapatkan baju ‘Semboyan Jihad’
dengan harga promosi RM70 RM49
sahaja untuk sehelai. Baju Kualiti Tinggi! DRI-FIT!

Kami terus packing order..selepas buat pembayaran..cepat! stock terhad!

 30% OFF – SPECIAL OFFER!

Jam
Minit
Saat

ISI KAN MAKLUMAT,BUAT PEMBAYARAN & PENGHANTARAN AKAN DIBUAT SEGERA! - MINGGU DEPAN DAH BOLEH PAKAI BAJU 'RARE' NI!!!

100% Selamat. Kami tidak menyimpan data perbankan anda!

Semboyan-Fisabilillah

Untuk Lengan Panjang kena Pre-Order. Pre-Order sekurang-kurangnya ambil masa dalam 10 hari termasuk penghantaran. Begitu juga degan size XS, XXL, 3XL dan 5XL.

Lengan Panjang

PRE-ORDER

COMBO 3 WARNA

WHITE | BLACK | RED

DAPATKAN POTONGAN LAGI!!! COMBO 3 WARNA! - Hanya untuk Lengan Pendek...

COMBO 5 WARNA

WHITE | BLACK | RED | MAROON | GREEN

DAPATKAN POTONGAN LAGI!!! COMBO 5 WARNA! - Hanya untuk Lengan Pendek...

F.A.Q

Lambang baju ini membawa 1001 erti perjuangan. ia juga adalah untuk memperingati dulu kala yang berjuang untuk membangkitkan Islam di muka bumi ini. Design baju ini juga adalah untuk mengigatkan kita bahawa berjihad di jalan Allah, yang bererti gigih berusaha sepenuh jiwa raga mengamalkan kebaikan mencegah kekejian yang ada dalam diri kita.  

Memandangkan baju ini dikenali sebagai DRI-FIT CLOTHING, ia amat sesuai sekali bila diguna pakai untuk melakukan sebarang aktiviti seperti beriadah, bersukan seperti jogging, futsal, badminton atau sebarang senaman. Baju ini juga tidak terhad untuk diguna pakai hanya untuk bersukan, malah baju ini sesuai untuk diguna pakai sebagai baju harian atau ‘casual wear’ memandangkan design baju ini yang versatile dan modern.

Tidak! tidak sama sekali. Berjihad itu bukanlah terletak pada sesuatu objek mahupun baju ini, bahkan anda tidak perlu membeli baju ini untuk berjihad. Jihad itu terletak di dalam diri anda sendiri dan berjihad untuk mencapai matlamat jaya di jalan Allah (fi sabilillah). Baju ini hanyalah untuk memotivasikan diri kita sahaja dan peringatan untuk mengajak seluruh umat Islam mengerjakan ‘amar maaruf nahi munkar’ (mengamal kebaikan mencegah kekejian). 

Pengertian jihad itu sendiri adalah amat luas. Menurut Imam Ragib Al-Isfahani kata jihad dalam Al-Quran mempunyai 3 erti iaitu, 1)berjuang melawan musuh nyata 2)berjuang melawan setan dan 3)berjuang melawan nafsu. 

Penghantaran hanya di dalam Malaysia! Bayaran penghantaran bagi semenanjung adalah percuma! Dan bagi Sabah Sarawak pula adalah RM10 Flat Rate. Courier Service yang kami gunakan adalah Pos Laju.

Cara penghantaran : Semenanjung Malaysia / Sabah / Sarawak: Courier Pos Laju

Penghantaran Malaysia Semenanjung Malaysia: 3-5 hari bekerja dengan pengecualian pada hujung minggu dan cuti umum. Sabah / Sarawak: 7-14 hari bekerja dengan pengecualian pada hujung minggu dan cuti umum. Dan paling lewat adalah dalam masa 14 hari. Pre-Order: 10 hari. 

Setelah pesanan anda diproses dan dikemas, kami akan menghantar e-mel yang mengandungi nombor penjejakan yang unik untuk anda terus mengetahui status bungkusan anda setiap masa. Nombor penjejakan ini akan dihantar ke alamat e-mel berdaftar anda. Sila periksa kotak spam/inbox e-mel anda!

Sekiranya barang anda masih belum sampai, jangan risau. Anda boleh mengesan status transit pesanan anda dengan mengklik pautan berikut; https://www.pos.com.my

 Proses penghantaran kami dibuat berdasarkan perkhidmatan ‘First Come First Served’.

Baju lengan panjang dan semua baju yang berukuran size XS, 3XL dan 5XL adalah pre-order item. Pre-Order sekurang-kurangnya ambil masa dalam 10 hari termasuk penghantaran. 

Kalau anda beli item biasa, waktu penghantaran mengambil masa seperti biasa (3-5 hari) Kalau anda beli pre-order item sekali dengan item biasa, waktu penghantaran akan mengikut kepada pre-order item (10 hari) dan jikalau sabah dan sarawak akan mengabil masa 7-14 hari.

Tiada. Combo 3 warna dan 5 warna hanyalah ada bagi lengan pendek.

Safe-and-Secure

100% Selamat. Kami tidak menyimpan data perbankan anda!

 Kami terus packing order..selepas buat pembayaran..cepat! stock terhad!

semboyan-malaysia

Keluaran Semboyan Malaysia

Semboyan Group SDN BHD (1316914-M)

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...